پنجشنبه در کدام استان‌ها تعطیل شد؟ سخنگوی دولت: «خلیج فارس» فقط یک نام جغرافیایی نیست، بخشی از هویت تاریخی ملت ایران است قالیباف تصاویر نقشه‌های تاریخی خلیج فارس را منتشر کرد + عکس پزشکیان: صرفه‌جویی را از دولت شروع کردیم/پنل‌های خورشیدی اولویت اول دستور فوری پزشکیان برای تعیین سهمیه آب و برق استان‌ها پزشکیان: دولت موظف است معیشت مردم را تأمین کند وعده معاون رئیس جمهور به معلمان تغییر فرمانده کل سپاه تکذیب شد واکنش تند به زیاده‌خواهی‌های آمریکا: نه هوشمندانه، نه عاقلانه، نه شرافتمندانه تفحص مجلس از عدم موفقیت در ساماندهی پسماند‌ها فرآیند دهک‌بندی خانواده‌ها تغییر می‌کند + فیلم وزیر کار: طبق قانون بودجه باید با حذف یارانۀ دهک‌های بالای جامعه، به ۳ دهک پایین کالابرگ بدهیم + فیلم پزشکیان دستور صادر کرد/ باید سریع‌تر خسارات آسیب دیدگان حادثه بندر شهید رجایی را جبران کنیم فوری/ کشف قصور ایمنی در حادثه بندرعباس/ کمیته ویژه مقصران را احضار کرد تصویب فوق‌العاده خاص برای کارکنان شهرداری‌ها در مجلس

رهبر انقلاب در دیدار بَردی محمداُف: امیدواریم با حضور دولت تازه نفس آقای پزشکیان روابط ایران و ترکمنستان با قوت بیشتری گسترش یابد

رهبر انقلاب اسلامی در دیدار رهبر ملی ترکمنستان، گسترش روابط دو کشور را دارای اولویت فراوان دانستند و گفتند: امیدواریم امور مربوط به گسترش روابط دو کشور با شدت و قوت بیشتری ادامه یابد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۲ - ۰۷ شهريور ۱۴۰۳ - 2024 August 28
کد خبر: ۲۵۵۷۵۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی عصر امروز چهارشنبه در دیدار آقای «قربانقُلی بَردی محمداُف» رهبر ملی ترکمنستان و هیئت همراه، گسترش روابط دو کشور را دارای اولویت فراوان دانستند و گفتند: روابط ایران و ترکمنستان در سال‌های اخیر گسترش خوبی پیدا کرده است، اما هنوز ظرفیت‌های بسیاری برای همکاری‌های بیشتر وجود دارد که باید از آنها استفاده شود.

ایشان با تاکید بر اینکه گسترش روابط براساس منافع مشترک به سود هر دو کشور است، افزودند: امیدواریم با حضور دولت تازه نفس آقای دکتر پزشکیان، امور مربوط به گسترش روابط دو کشور با شدت و قوت بیشتری ادامه یابد.

رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به انگیزه بالای رئیس جمهور کشورمان برای گسترش روابط با ترکمنستان، خاطر نشان کردند: خانم صادق وزیر راه و شهرسازی نیز به عنوان رئیس کمیسیون مشترک، توافق‌های دو کشور را دنبال خواهند کرد تا به نتایج مطلوب برسند.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای همچنین با اشاره به سخنان رهبر ملی ترکمنستان درباره طرح‌های مشترک میان دو کشور از جمله طرح بزرگراه جنوب به شمال و طرح توسعه خط لوله گاز ترکمنستان، این طرح‌ها را مهم ارزیابی کردند و گفتند: اجرای این طرح‌های بزرگ با حضور کارشناسان و متخصصان ایرانی، روابط صمیمی دو کشور را بیش از پیش نزدیک‌تر خواهد کرد.

در این دیدار که آقای پزشکیان رئیس جمهور نیز حضور داشت، آقای «قربانقُلی بَردی محمداُف» رهبر ملی ترکمنستان، دو کشور را خویشاوند یکدیگر خواند و گفت: مذاکرات خوب و سازنده‌ای را در تهران با آقای رئیس جمهور داشتم و امیدوارم موافقت نامه‌های امضا شده به نتایج خوبی برسند.

رهبر ملی ترکمنستان همچنین با گرامیداشت یاد و خاطره آقای رئیسی رئیس جمهور فقید، به اقدامات ارزنده‌ی وی برای گسترش روابط دو کشور اشاره کرد و افزود: مرز طولانی و مشترک ترکمنستان با ایران همواره مرز صلح و دوستی بوده و خواهد بود و ما آماده گسترش روابط در همه حوزه‌ها هستیم./ مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده